MTV Push | Kid Ink

Wij beginnen het MTV Push jaar 2014 gelijk goed in januari met de rapper Kid In! Kom hier alles over hem te weten.

Al het vuurwerk is de lucht ingegaan en de champagne is dus beginnen wij weer met een nieuwe MTV PUSH jaar. Een hoop nieuwe acts staan weer klaar om door jou ontdekt te worden. De MTV PUSH Act van januari is een jonge rapper die met zijn nieuwe single 'Show Me' ft. Chris Brown het jaar goed begint.
Kid Ink zo heet dit rappende en producerende multi-talent, staat deze hele maand in de spotlight.

Dat hij een echte ‘Rockstar’ is, wist Kid Ink al op jonge leeftijd. Daarom bracht hij in 2010 zijn eerste mixtape uit onder dit pseudoniem. Maar pas na zijn tweede mixtape is hij zijn artiesten naam Kid Ink gaan gebruiken. Na nog twee mixtapes en zijn succesvolle debuut-album ‘Up & Away’ verschijnt in januari zijn nieuwste werk ’ My Own Lane’. Voor zijn eerste single van zijn nieuwe album riep hij de hulp in van Chris Brown. Show Me staat al hoog in de internationale hitlijsten.

Wij waren bij de show van Kid Ink in Parijs en hebben voor jou de hele maand januari de highlights van dit optreden. Een hele maand lang, introduceren wij deze getatoeëerde rapper aan jou. Kom hier alles te weten over deze veelbelovende hiphopster van 2014.

maandag, 27 januari 2014