Gamekings | 14.27

Vanavond een nieuwe aflevering van Gamekings bij MTV! Check hier de preview.

Deze week gaan Jelle en Skate naar Zweden om het altijd epische DreamHack te checken. DreamHack is natuurlijk de allergrootste LAN-party ter wereld en dat kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan. Kunnen Skate en Jelle zich gedragen in Zweden? Je ziet het deze week in de Gamekings DreamHack 2013 Aflevering op MTV!

Als je naar de grootste LAN-party ter wereld gaat, kun je natuurlijk ook de grootste games niet ontlopen. Het is dan ook tijd om een League of Legends-match op hoog niveau te aanschouwen en worden FIFA 14 en Battlefield 4: China Rising gecheckt op de next-gen consoles. Jelle en Skate vertellen jou of de versies op de PlayStation 4 en Xbox One écht zoveel beter zijn dan op current-gen.

Verder bespreken Dennis en Steven uitgebreid of Knack de PlayStation 4-exclusive is die iedereen zou moeten hebben en worden de schaatsen uit de kast getrokken voor Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Games. Ook wordt je door Melle en Steven verteld of Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 1 het spelen waard is. Deze week is het tijd voor de Gamekings DreamHack 2013 Aflevering op MTV!

Gamekings zie je elke maandag om 22.30u bij MTV! Herhalingen zijn er dinsdag 00.40u, donderdag 23.25u, vrijdag 00.15u en zondag om 23.00u

maandag, 16 december 2013