Laguna Beach & The Hills krijgen na 13 jaar ein-de-lijk een opvolger; Siesta Key!

12 september 2017
In 2004 veranderde onze levens voorgoed toen de realityshow Laguna Beach voor het eerst werd uitgezonden. Drie seizoenen lang volgden we de levens van rijke tieners die in Laguna Beach woonden en naar school gingen. We konden smullen van hun schoolproblemen, ruzies, feestjes, vreemdgaan en vooral liefdesverdriet. De serie was een enorm succes en dus komt er nu, 13 jaar later, ein-de-lijk een opvolger van dezelfde makers; Siesta Key!
EERST: Laguna Beach
Elk seizoen volgden we een nieuwe groep rijke tieners uit Laguna Beach in Californië, waarbij de serie vooral de focus legde op één persoon. In seizoen 1 was dat de toen nog onbekende Lauren Conrad, in seizoen 2 was dat Kristin Cavallari en in seizoen 3 was dat Tessa Keller. We zagen hoe de cast als studenten van Laguna Beach High School allerlei struggles beleefden en daarnaast ook nog eens aan de 'verwachtingen' van hun rijkelui leventje moesten voldoen.
TOEN: The Hills
Toen Laguna Beach na drie seizoenen werd gecanceld omdat de school van de cast niet langer wilde meewerken aan de show, werd er besloten om verder te gaan met de spin-off The Hills. Hierin werd het populairste castmember van seizoen 1 van Laguna Beach, Lauren Conrad, gevolgd tijdens haar avontuurlijke reis naar het volwassen leven. LC verhuisde naar Los Angeles voor een carrière in de mode en dat bleek een keiharde wereld. Samen met haar huisgenoot Heidi Montag en vriendinnen Audrina Patridge en Whitney Port bezorgden ze ons heel wat afleveringen vol heerlijke drama wat je gewoon niet wilde missen. The Hills is misschien wel de bekendste realityshow van MTV ooit en LC en haar vriendinnen wisten 6 seizoenen lang (het laatste seizoen met LC-vervangster Kristin Cavallari) ook één van de beste kijkcijfers van de zender ooit te scoren.
NU: Siesta Key
Nu, 13 jaar na Laguna Beach en 7 jaar na The Hills is het dan ein-de-lijk tijd voor een waardige opvolger! In Florida ligt het kustplaatsje Siesta Key, dé hotspot voor jonge knappe en vooral rijke tieners. Waar in Laguna Beach de highschool de leidraad van de show was, is dat in Siesta Key vooral nu het plaatsje zelf, dat bekend staat om zijn hete zomers vol toffe feestjes en gelegenheden. Nog belangrijker dan de locatie is natuurlijk de cast en ook die is met de nodige zorgvuldigheid uitgekozen; Alex, Brandon, Chloe, Garrett, Juliette, Kelsey en Madisson beloven ons een show vol zomerliefdes, elite feestjes, fun en uiteraard weer héél veel drama. WIJ KUNNEN NIET WACHTEN!
Start: zaterdag 23 september om 19:00!
categorie:

laatste nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

Little Mix heeft een nieuwe muziek video gedropt!

news

Martin Garrix geeft concert in Paradiso voor War Child

news

MTV Movie Spotlight: 'Resident Evil: The Final Chapter’

news

Check de previews van de volgende afleveringen!

news

Wat doe je op Zayn zijn verjaardag?!

news

Deze nieuwe Nederlandse talenten móet je in de gaten houden!

news

Gemist 31-12 // MTV <3 Best Of 2016

news