Dit is hoe de sterren 2013 beleefd hebben

  Voor Kanye West en Britney Spears was 2013 een groot succes. Voor sommige andere sterren ging het jaar niet zo goed.

  In de afgelopen twaalf maanden hebben veel mensen grote veranderingen in hun leven gehad. Een nieuwe baan hier, een nieuw kind daar en zelfs een gewonnen loterij. Veel sterren zijn ook veranderingen ondergaan. Het was vooral een turbulent jaar voor Justin Bieber, Kanye West en Britney Spear.

  Popster Justin Bieber, net als zijn collega Miley Cyrus, zit momenteel in een niet zo comfortabele situatie. Hij probeerde van zijn tienerimago af te komen en wil eindelijk gezien worden als volwassene en echte muzikant. Hij heeft echter een paar onhandige dingen uitgehaald dit jaar die zijn carrière niet echt ten goede zijn gekomen. Hij is negatief in het nieuws gekomen door drugsincidenten, klachten van z’n buren en een bezoekje aan een bordeel. Het kan in 2014 alleen maar beter worden.

  Rapper Kanye West heeft een stuk minder te klagen. Voor hem was 2013 een topjaar voor zijn privéleven én voor z’n carrière. Zijn album ‘Yeezus’ steeg razendsnel naar nummer in de hitlijsten van Amerika en de UK en kreeg zelfs de gouden status. Daarnaast werd Kanye in 2013 voor het eerst vader. Zijn verloofde Kim Kardashian beviel in juni van hun kleine dochter.

  Zangeres Britney Spears maakte een verrassende comeback in 2013. Nadat ze er meerdere keren niet in geslaagd was om haar fenomenale muzikale succes voort te zetten de afgelopen jaren kwam ze dit jaar wereldwijd weer volledig in de spotlight door haar wereldhit ‘Scream & Shout’ met behulp van Will.I.Am. Daarnaast heeft ze de komende twee jaar ook haar eigen show in Las Vegas.

  Daarmee is Britney Spears een van de duidelijkste winnaars van dit jaar.

  woensdag, 01 januari 2014