Miley bevredigt zichzelf in nieuwe clip

Wordt dit haar nieuwste clip of is het eigenlijk gewoon een sekstape? Bekijk hier een preview.

De meeste celebs laten hun sekstape ‘uitlekken’, maar Miley Cyrus niet. Want na het zien van de tweede teaser voor de nieuwe video van ‘Adore You’, beginnen wij te twijfelen. Is dit wel haar nieuwste clip of gewoon een sekstape in de vorm van een videoclip?

Miley heeft een hoop stof doen opwaaien het afgelopen jaar. Sexy optreden met Robin Thicke tijdens de MTV VMA, twee sexy clips voor ‘We Can’t Stop’ en het persoonlijke ‘Wrecking Ball’, haar bijzondere entourage van kleine mensen en haar ontvangst-speech tijdens de MTV EMA in Amsterdam. Maar nu zo vlakvoor het einde van het jaar weet de zangeres ons weer te verrassen met een teaser voor ‘Adore You’ op haar Instagram.

Eerst was er het heftige huisfeest is ‘We Can’t Stop’, toen zat ze naakt op een sloopkogel in ‘Wrecking Ball’ wat is de volgende stap. Echte seks blijkbaar? In de tweede teaser voor haar nieuwe video zien we in zwart-wit Miley lekker kroelen onder een laken en glijd haar hand langzaam naar beneden haar broekje in. Door de iet wat lage kwaliteit van de video lijkt het wel een grote selfie. Het lijkt meer een privé-video bedoelt voor een vriendje of misschien wel ex (uhm Liam…), dan een echte videoclip.

De volledige video gaat op 26 december in première, maar de teaser kun je hier zelf op haar Instagram bekijken.
Too much of kijk jij nergens meer van op?

maandag, 23 december 2013