MTV Push | Zedd

Wij brachten een bezoekje aan Zedd in zijn studio in LA. Kom hier alles te weten over de nieuwe PUSH act van deze maand!

Zoals je van ons gewend bent, hebben wij ook in 2014 de beste MTV Push acts voor jou. Deze artiesten zijn nu al niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Onze act in februari is voor vele geen onbekende. Zedd maakte met zijn tracks 'Spectrum' en 'Clarity' al naam voor zichzelf.

Zedd, die officieel Anton Zaslavski heet, produceert zijn meeste hits zelf in het altijd zonnige Los Angeles. Zijn roots liggen echter ergens anders. Hij is geworden in Rusland en opgegroeid in het Duitse Kaiserslautern. Al op vier-jarige leeftijd speelde Zedd piano en legde hij de grondstenen voor zijn muzikale carrière. Na wat uitstapjes in het rock-genre ontdekte hij in 2009 de elektronische muziek. Sindsdien werkt de jonge muzikant hard aan zijn carrière in klimt hij langzaam naar boven in de hitlijsten.

Als producent werkte Zedd samen met sterren als Lady Gaga, Nicki Minaj en Justin Bieber. Maar ook met zijn eigen debuutalbum ‘Clarity’ is het hem gelukt in de Internationale charts te komen. Nadat Zedd voor zijn laatste hit de hulp van Foxes inschakelde, is zijn hit met Hayley Williams van Paramore 'Stay The Night' een dikke radio-hit geworden

Producent, dj, componist. Leer bij ons deze maand dit multi-talent beter kennen. Zedd is de MTV PUSH Act van februari bij MTV!

maandag, 24 februari 2014