Justin Bieber gearresteerd.

De zanger is in Miami betrapt met alcohol achter het stuur. Lees hier alle details.

Het zit Justin Bieber niet mee de laatste tijd. Er loopt een politieonderzoek vanwege het ei-incident met zijn buren, tijdens een huiszoeking werd er drugs gevonden en nu is de zanger zelf gearresteerd.

Volgens TMZ is de 19-jarige zanger vanmorgen door de politie in Miami vastgenomen. De politie kreeg via een celebrityblog een tip binnen. De tipgever beweerde dat de zanger ‘met alcohol achter het stuur zat en meedeed aan illegale straatraces’. Op dit moment wacht de politie op de uitslag van de alcoholtest.

Bieber zou met een paar vrienden in een nachtclub flink gefeest hebben. Daarna is hij door de politie aangehouden omdat hij bij illegale straatraces aanwezig was. De politie heeft het vermoeden dat er alcohol in het spel zit en heeft hem meegenomen naar het bureau. Op dit moment zijn er nog niet meer details bekend.

De moeder van Bieber laat weten dat ze elke dag voor haar jongen aan het bidden is en er gaan zelfs geruchten dat het management van Justin hem het liefst in afkickkliniek willen stoppen.

Wij hopen dat het maar slechts geruchten zijn en dat het goed gaat met de zanger.

donderdag, 23 januari 2014