Madonna bij MTV Unplugged: Miley Cyrus

Bekijk hier de hele MTV Unplugged: Miley Cyrus show met special guest Madonna!

Op woensdag 29 januari geeft Miley Cyrus een bijzonder optreden tijdens MTV Unplugged. Dat kon je hier al uitgebreid lezen. De intieme MTV Unplugged sessies staan garant voor een verrassende interpretatie van bekende nummers. Hier zal Miley Cyrus geen uitzondering in zijn. Hits van onder meer haar album Bangerz worden neergezet op een manier zoals nooit eerder vertoont. Dit doet ze niet alleen, maar met gastoptredens van andere grote namen in de muziek. Miley’s optreden tijdens de 2013 MTV VMA en de 2013 MTV EMA in Amsterdam behoren beiden tot de meest besproken momenten in de muziek van 2013. Tijdens MTV Unplugged kan er dan ook van alles gebeuren. MTV Unplugged: Miley Cyrus wordt woensdag 5 februari om 21:35u uitgezonden in Nederland.

Vandaag kunnen wij ook bevestigen dat Madonna een van de special guests is bij de MTV Unplugged sessie. De twee supersterren zullen een mash-up van ’Don’t Tell Me’ van Madonna en ‘We Can’t Stop’ van Miley ter gehore brengen. M & M waren gisteren al hard aan het oefenen voor hun akoestische show. Ze waren in cowgirl-outfits lekker aan het grinden en line-dancing veranderde in dirty dancing.

Miley Unplugged
Tijdens MTV Unplugged krijgen fans een andere kant van Miley Cyrus te zien. De intieme setting van het Unplugged podium maakt het mogelijk om de kijkers te laten zien wat haar inspireert. Via haar muziek heeft Miley een persoonlijke en directe band met haar fans, dat wordt tijdens het optreden van MTV Unplugged versterkt.

*MTV Unplugged: Miley Cyrus is 5 februari om 21:35 uur te zien op MTV in Nederland en op donderdag 30 januari al online op MTV.nl. *

woensdag, 29 januari 2014