Selena Gomez zat ook in rehab.

Miss Gomez blijkt dus toch niet zo braaf te zijn als we allemaal dachten. Lees hier alle details over haar opname.

Selena Gomez heeft zich volgens haar PR-woordvoerder in januari in een kliniek laten opnemen om grip te krijgen op haar emoties. Twee weken heeft ze in een soort afkickkliniek doorgebracht in The Meadows in Wickenburg Arizona om haar emotionele problemen weer in bedwang te krijgen. ‘Selena heeft vrijwillig tijd doorgebracht en niet vanwege een verslaving’, meldt haar woordvoerder.

De kliniek richt zich op het herstel van jongeren tussen de 18 en 26 jaar, die aan een emotioneel trauma, verslaving of psychische ziekte leiden. ‘Haar vrienden en familie maakten zich grote zorgen om de zangeres. Ze dachten dat ze grote problemen had. Vooral haar ouders maakten zich zorgen.’ verklaart een insider over de situatie. Het schijnt dat Selena net zo’n wild leven had als haar ex Justin Bieber. Zij liet zich echter niet door de paparazzi op de foto zetten. ‘Ze feesten zo hard en het liep uit de hand. Haar ouders wilde haar alleen maar helpen. Ze hebben haar in haar beslissing om naar een kliniek te gaan gesteund.’

BFF Demi Lovato is een grote steun geweest voor de zangeres. Demi heeft zelf ook wat ervaring als het gaat om afkickklinieken en hulp zoeken. Wij hopen dat de Selena rust heeft gevonden en misschien wel haar ex een handje kan helpen?

donderdag, 06 februari 2014