Will Ferrell gaat de uitdaging aan met drummer RHCP

Chad Smith van de Red Hot Chili Peppers en Will Ferrell gaan de strijd met elkaar aan om geld op te halen voor het goede doel.

Acteur Will Ferrell heeft de uitnodiging van drummer Chad Smith aangenomen, maar wel op één voorwaarde: al het geld wat ze ophalen gaat naar het goede doel. Drummer van de Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, daagde Will Ferrell vorige week uit nadat er een video online was verschenen van de acteur die zich als de drummer voordeed.

De heren lijken sprekend op elkaar en Will Ferrell vond het hilarisch om een grap uit te halen. Hij beweerde dat Will Ferrell helemaal niet bestaat en dat Chad Smith zich dus ook voordoet als Will. Chad zag de video en daagde de acteur uit voor een drum-wedstrijd. ’It’s Chad, stop impersonating me! In fact I need you, drum battle, me and you, I’ve seen your skills, you don’t got ‘em.’ Duidelijke taal dachten wij zo.

Will gaat deze uitdaging maar al te graag aan en zegt: ‘Als we $300.000 voor Cancer for College kunnen inzamelen, zal ik deelnemen aan de grootste Drum vs. Cowbell-confrontatie in ’s werelds geschiedenis. We kunnen dit tijdens een RHCP-concert doen of in een net zo geschikte omgeving: de openbare bibliotheek. Wat jij wil.’

Chad Smith laat weten dat hij niet veel vertrouwen heeft in de drumskills van Will.
‘Mr Ferrell is een bedrieger. Ik denk dat hij zijn medicijnen is vergeten en dat het tijd wordt voor professionele hulp, want ik ben overduidelijk veel getalenteerder en knapper dan hij is. Zijn drumskills werden in de film ’Step Brothers’ al duidelijk, als hij werkelijk iets had gekund veegde hij zijn testikels niet op de drums.’

Dus Will bring it on!

woensdag, 12 februari 2014