Brand New Playlist | Week 7

Wij hebben weer de beste en vetste tracks voor jou een rijtje in de Brand New Playlist van deze week. Check ze hier!

YG – My Hitta
George Ezra – Budapest
MØ – Don’t Wanna Dance

Clean Bandit ft. Jess Glynne – Rather Be
Chef’Special – In Your Arms
Paloma Faith – Can’t Rely On You
Only Seven Left – 8Tonight*
Imagine Dragons -Demons
Charli XCXSuperlove

Disclosure ft. Mary J. Blige – F For You
Mr. Probz – Waves (Robin Schultz Remix)
Bombay Bicycle Club – Luna
John Newman – Losing Sleep
DJ Fresh ft. Jay Fay & Miss Dynamite – Dibby Dibby Sound
Ellie Goulding – Goodness Gracious
Diplo – Revolution
James Vincent McMorrow – Cavalier
The Weeknd – Pretty
CLAIREBroken Promise Land
Sam Smith – Money On My Mind
Childish Gambino – 3005
London Grammar – Nightcall
Lana Del Rey – Body Electric
Stromae – Tout Le Mêmes/Formidable

Foster The People – Coming Of Age
Jake Bugg – A Song About Love
Katy B – Crying For No Reason
Metronomy – I’m Aquarius
The Magician – When The Night Is Over
Foxes – Youth
Broken Bells – Holding On For Life

woensdag, 12 februari 2014