Brit Award 2014

Lees hier alles over de highlights van de show en wie de grote winnaars waren.

Het was een knaller van een show gisteravond in Londen. De Brit Awards 2014 werden uitgereikt en alle grote sterren waren aanwezig.

Beyoncé Knowles bracht tijdens de Brit Awards 2014 haar hit 'XO' voor het eerst live op tv ter gehore. Wekenlang is er gespeculeerd of de diva bij de Brit Awards in Londen aanwezig zou zijn. Een uur voor de show begon werd bevestigd ‘B komt.’ De zangeres veroverde de harten van de fans in een prachtige lange jurk met glitters die haar curves showde.

Het ging deze avond natuurlijk niet om de outfits en sexy optredens. De Awards. Daar draaide de hele avond om. De grote winnaars van de avond, hoe kon het ook anders, One Direction. Zij kregen de award voor ‘Beste Video’ voor 'Story Of My Life' en de ‘Global Success Award’. De Arctic Monkeys scoorde in de categorie ‘Beste Britse Album’ en ‘Beste Britse groep’.

Zangeres Ellie Goulding, die op de dag van de uitreiking nog beweerde ‘Professional Verliezer’ te zijn, ging met de award voor ‘Beste Britse Solo Artiest’ naar huis. Newcomer Lorde werd beloond voor haar succes met de award voor ‘Beste Solo Artiest Internationaal’. Hier check je de volledige lijst met winnaars;

Beste Britse Newcomer – Bastille
Beste Britse Solo Artiest – Ellie Goulding
Beste Britse Band – Arctic Monkeys
Beste Britser Solo-Künstler – David Bowie
Beste Britse Single – ‘Waiting All Night’ van Rudimental ft Ella Eyre
Beste Producent – Flood & Alan Moulder
Beste Britse Video – ‘Best Song Ever’ van One Direction
Critics’ Choice – Sam Smith
Beste Solo Artiest, Internationaal – Lorde
Beste Band, Internationaal – Daft Punk
Beste Solo Artiest, Internationaal – Bruno Mars
Mastercard Britse Album van het jaar – AM van Arctic Monkeys
Global Success Award – One Direction

donderdag, 20 februari 2014