LEAVE THE WORLD BEHIND | SWEDISH HOUSE MAFIA

Wij mogen een unieke gastenlijstplek weggeven voor de exclusieve voorvertoning van de documentaire.

Ze stonden twee keer in een uitverkochte Madison Square Garden, het Showground Olympic Stadium in Sydney was binnen no-time uitverkocht en de laatste show ooit in Amsterdam was een megasucces. Ruim 22.000 fans zagen het drietal voor een laatste keer in de Ziggo Dome.

Nu kunnen fans zich voorbereiden op de laatste ‘electric’ momenten van de wereldwijde muzieksensatie Swedish House Mafia, in de langverwachte muziekdocumentaire LEAVE THE WORLD BEHIND. Deze docu gaat op 14 maart in première in Nederland, nog ver voor de officiële release. Er is een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar voor de première in De Balie, Amsterdam, maar MTV geeft één unieke gastenlijstplek weg voor jou en een vriend of vriendin!

Adembenemende livemomenten, hoge pieken en diepe dalen; LEAVE THE WORLD BEHIND volgt het legendarische elektronische dance-gezelschap Swedish House Mafia wanneer het drietal besluit te stoppen met de groep om zo hun vriendschap te redden. Het publiek zit op de eerste rij als regisseur Christian Larson het trio op een eerlijke, rauwe en emotionele manier vastlegt tijdens het laatste hoofdstuk in het bestaan van het beste wat elektronische dancemuziek te bieden heeft.

LEAVE THE WORLD BEHINDCOMING SOON TO NATIONWIDE CINEMAS WERELDPREMIERE
12 maart SXSW Film Festival Paramount Theatre – Austin

EXCLUSIEVE VOORVERTONINGEN:
13 maart Ziegfeld Theatre – New York City
13 maart Cinerama Dome – Los Angeles
14 maart Odeon Leicester Square – London
14 maart De Balie – Amsterdam
14 maart Hoyts Entertainment Quarter – Sydney

Bekijk hier de trailer van LEAVE THE WORLD BEHIND

Om kans te maken op de unieke gastenlijstplek voor jou en een vriend of vriendin, beantwoord je onderstaande vraag en vul je, je gegevens in. That’s it!

donderdag, 20 februari 2014