MTV presents Only Seven Left!

  Dé band van dit moment.

  Wat begon als leuke hobby op een middelbare school is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze poprockband. In de acht jaar die volgde heeft Only Seven Left niet stil gezeten. De band waarbij vriendschap centraal staat heeft getourd in onder andere Egypte, Engeland en Indonesië. In 2011 vond de band een nieuwe zanger via online audities, Bjørgen nam niet alleen zijn goede stem maar ook zijn songwriting skills mee. De Hilversumse band bestaat sindsdien uit Bjørgen (zang), Bram (drums) en de broertjes Jochem (gitaar) en Hinne (bas). Na de komst van de nieuwe zanger was de band weer helemaal klaar om de studio in te duiken. Daarna volgde een jaar vol met studio-opnames en tours, dus besloten ze in 2013 even een break te nemen maar nu zijn ze terug, en hoe! Only Seven Left heeft zichzelf creatief opnieuw uitgevonden, ze maken muziek die ze zelf graag willen maken en zijn niet bang om te experimenteren met verschillende muziekgenres. Hun sound wordt vergeleken met Two Door Cinema Club, Katy Perry en Thirty Seconds to Mars. Het is supercatchy, dansbare popmuziek maar de boys zijn ook duidelijk beïnvloed door rock en elektronica.

  “Er is niks beters dan rocken op een podium met je beste vrienden, elkaar aankijken en realiseren dat we allemaal hetzelfde denken. Ja, hierom zijn we een band begonnen.”

  Sinds een paar weken draait hun clip Tonight mee op MTV, wij zingen hem al uit volle borst mee en deze week was het tijd voor een volgende clip, Lost Your Mind ging maandag 24 februari in première op MTV. Wij zijn trots dat we deze band mogen presenteren en supporten hen met alle liefde omdat we deze band als één van de grote beloftes van 2014 zien!

  “>>> De guys hebben nog wel super lieve boodschap voor de fans! ":http://www.mtv.nl/artiesten/17123-only-seven-left/video/60601-only-seven-left-i-duitsland-tour

  Daarnaast mogen wij aankondigen dat, voordat hun Nederlandse tour losbarst, er een kickoff plaats zal vinden op een prachtlocatie in Amsterdam. Only Seven Left zal op 1 april een sessie spelen in 5&33 Amsterdam voor maar een beperkt aantal mensen. Super exclusief dus, daar wil je bij zijn toch? Dat kan! Alles wat je daarvoor hoeft te doen is een foto uploaden van jouw ‘Tonight’: chillen met je vrienden op de bank, oppassen op je kleine broertje, je klaarmaken voor een groot feest, wees creatief! Upload je foto hieronder en vul je gegevens in. MTV en Only Seven Left kiezen dan de leukste foto’s uit. Deze gelukkige winnaars worden eind maart bekendgemaakt. En geloof ons, hier wil je echt bij zijn!

  MTV Presents: Four To The Floor tour
  04 april Eindhoven
  11 april Utrecht
  18 april Arnhem

  De actie is voorbij en de winnaars hebben bericht gehad.

  dinsdag, 11 maart 2014