MTV Push | Cris Cab

De newcomer uit de US met een soulachtige sound is goed bevriend met Pharrell Williams. Check zijn track 'Liar Liar' hier.

Bij MTV Push presenteren wij jou elke maand de hotste newcomers in de muziekindustrie. De artiesten die wij pushen, hebben al alle skills om morgen bovenaan de hitlijsten te komen. Wij geven ze gewoon wat extra aandacht.

Cris Cab is een groot talent met gitaar en microfoon. Met zijn mix tussen reggae en pop heeft hij niet alleen de harten van de fans gestolen maar ook de aandacht getrokken van twee mega muzieklegendes. Namelijk Wyclef Jean en Pharrell Williams. Zij behoren niet alleen tot de vriendenkring van Cris, maar zij hebben ook wat tracks voor de zanger geproduceerd.

Zijn mixtape ‘Echo Boom’ is nu al zo’n 300.000 gedownload en ook zijn debuutsingle ‘Good Girls (Don’t Grow On Trees)’ werd een succes! Een gedreven artiest als Cris Cab hoort natuurlijk vooral op de bühne thuis. Zo mocht hij al T-Pain en de Gym Class Heroes op tour begeleiden.

Wij hebben niet alleen die nieuwste track van Cris Cab, maar ook deze hele maand nieuw materiaal en interviews van onze MTV Push Act.

maandag, 24 maart 2014