Robin Thicke is weer single!

Het zat er al aan te komen, maar nu is het officieel. Robin Thicke en zijn vrouw Paula Patton gaan scheiden.

Robin Thicke en zijn vrouw Paula Patton hebben een punt gezet achter hun huwelijk. De geruchten deed al langer de ronde, maar nu is het toch over en uit.

De zanger kondigde maandag aan dat hij en de actrice na negen jaar een einde aan hun relatie hebben gemaakt. Insiders vertellen aan US Weekly dat hun huwelijk al wankel was. ‘Hun huwelijk stond al een tijdje op losse schroeven. Het was te verwachten.’

Het droompaar praat vrij open over de breuk en de scheiding was voor geen van beide een verrassing. Daarom willen zij er zo normaal mogelijk over doen. Ze willen niet dat hun drie-jarige zoon Julian het dupe wordt van een vechtscheiding. ‘Voor Robin en Paula is de koek op, geen grote schok, ze praten hier al langer over,’ onthult een insider.

Het begon allemaal zo romantisch. De zanger en de actrice gingen als tieners al met elkaar. Voor 22 jaar waren zij een paar en nu is het over. In hun officiële statement over de scheiding verklaren ze ondanks dat ze uit elkaar gaan nog altijd verbonden te zullen blijven. ‘Wij zullen altijd van elkaar blijven houden en elkaar beste vrienden zijn, maar we hebben samen besloten uit elkaar te gaan.’ verklaart het stel.

Er wordt veel gespeculeerd dat het huwelijk door een zware periode ging nadat Robin Thicke, Miley Cyrus lekker tegen zich aan liet twerken tijdens de 2013 MTV VMA. Een bekende van het koppel noemt deze geruchten onzin en zegt dat er thuis bij Robin en Paula niet eens over gesproken werd. Het andere gerucht dat de zanger zijn vrouw bedrogen zou hebben, klopt ook van geen kant. In het openbaar sprak het stel altijd goed over hun relatie. Paula Patton stond altijd achter haar man.

Robin Thicke loopt dus weer rond als vrij man.

dinsdag, 25 februari 2014