Katy Perry was niet happy met de kus

I Kissed a Girl and I didn't Like it?

Katy Perry schoof haar mening over de beroemde kus met Miley Cyrus niet onder stoelen of banken. We zagen tijdens de kus al dat Miley er iets meer zin in had dan Katy, maar dat het zo erg was wist niemand.

De ’ Dark Horse vertelde over haar ervaring in een Australische tv-show. Katy Perry was te gast in de show om haar aankomende tour ‘Prismatic’ te promoten toen ze haar verhaal deed. ‘Ik liep gewoon naar haar toe om een vriendelijke kus te geven, zoals vriendinnen dat doen weet je wel. Toen draaide zij haar hoofd en wilde steeds verder gaan, ik ben toen weggelopen. God mag weten waar die tong allemaal geweest is. Dat ding is berucht!’

Als Katy het zo vertelt klinkt het hilarisch, nu maar hopen dat Miley er ook om kan lachen. Er is namelijk een hoop te doen om de zangeres en haar Bangerz-tour. Boze ouders die vinden dat de moves en outfits van Miley niet helemaal gepast zijn en gisteren verschenen er foto’s online dat ze gebruikt maakt van een autocue. Boze tongen beweren dat ze hulp nodig heeft met haar teksten.

Na een paar weken toeren zou je denken dat ze de teksten wel kan dromen. Hopelijk was het alleen een steuntje in de rug.

woensdag, 05 maart 2014