WIN I Beyoncé album

Queen B staat vandaag en morgen in de Ziggo Dome. Voor wie geen tickets heeft of nog wil nagenieten van de show, hebben wij hier het Beyoncé album liggen. Lees hier hoe jij wint.

Bam, ineens was het daar! Het nieuwe album van Beyoncé met maar liefst 14 nieuwe nummers en 17 bijbehorende videoclips. Iedereen dacht dat haar nieuwe plaat pas dit jaar zou verschijnen, maar op een koude decemberavond in 2013 besloot B het album online te zetten. Ze noemde het haar visuele album.

Visueel is het zeker met de 17 prachtige, sensuele en gewaagde video’s. Beyoncé bewijst maar weer dat ze een echte powervrouw is. Zij kan echt alles! Ze heeft een geweldige stem, sexy lijf dat ook nog eens heerlijk beweegt on stage, ze acteert, is mama van een superschattig kindje, getrouwd met de meest getalenteerde rapper van deze tijd en ziet er altijd zeer stijlvol uit. Wij vragen ons toch elke dag af; HOE?!

Haar vijfde album heet ‘Beyoncé’ en bevat een paar geweldige samenwerkingen. We horen tracks met Frank Ocean, Pharrell Williams, Justin Timberlake en Drake. In de 17 bijbehorende clips zien we hubby Jay Z, baby Blue Ivy en haar oude Destiny’s Child collega’s Michelle en Kelly voorbij komen. Genoeg redenen waarom jij dit album in je kast moet hebben. Wanneer jij dit album in je bezit hebt, geniet je ook van deze tracks:

1. “Pretty Hurts”
2. “Haunted”
3. “Drunk in Love” (featuring Jay Z)
4. “Blow”
5. “No Angel”
6. “Partition”
7. “Jealous”
8. “Rocket”
9. “Mine” (featuring Drake)
10. “XO”
11. “Flawless” (featuring Chimamanda Ngozi Adichie)
12. “Superpower” (featuring Frank Ocean)
13. “Heaven”
14. “Blue” (featuring Blue Ivy)

Vanavond én morgen staat Beyoncé in de Ziggo Dome voor twee spetterende shows. Heb jij nu net naast een kaartje gegrepen of wil je gewoon nog lekker nagenieten van de show met het album op repeat? Beantwoord dan onderstaande vraag en laat je gegevens achter.

dinsdag, 18 maart 2014