Pharrell Williams viert 'International Day Of Happiness'

De superster slaat de handen ineen met de Verenigde Naties en roept zijn fans op humanitaire projecten te steunen.

Pharrell Williams is met zijn track Happy lekker bezig. Hij breekt alle records, stond in 175 landen bovenaan de charts en maakte een paar weken geleden zelfs kans op een Oscar. Daarnaast is er nog een golf aan fanvideo’s van vrolijk dansende mensen die op de track helemaal uit hun dak gaan.

Wie Pharrell kent, weet dat het hem niet simpelweg om de hit of verkoopaantallen gaat, maar ook om de boodschap. De boodschap dat ieder mens het recht heeft op een beetje geluk. Om deze reden slaat het multi-talent de handen ineen met de UN Foundation om vandaag de ‘International Day Of Happiness’ te vieren. Deze dag moet mensen eraan herinneren dat iedereen de kans moet krijgen gelukkig en gezond te leven en om anderen te helpen door humanitaire projecten te steunen.

Om deze dag goed te vieren, heeft Pharrell Williams natuurlijk ook jouw hulp nodig. Daarom heeft hij zijn fans opgeroepen video’s op te nemen waarin zij laten zien hoe gelukkig ze zijn. Deze delen ze online via http://24hoursofhappiness.com met de hashtag ‘#HAPPYDAY’ en worden door Pharrell himself beoordeeld.

Ook degene die geen video insturen kunnen op de ‘International Day Of Happiness’ gebruik maken van ‘#HAPPYDAY’ om zo te laten zien dat zij Pharrell en alle Happy People in de wereld steunen.

donderdag, 20 maart 2014