MTV Push | 5 Seconds of Summer

Kom hier alles te weten over de pop-rockers van 5 Seconds of Summer. Zij zijn onze MTV Push Act van de maand april.

Vergeet Londen of New York, de populairste bands van dit moment komen uit alle uithoeken van de wereld. Vorig jaar zorgde de Nieuw Zeelandse zangeres Lorde met haar debuutalbum voor blije gezichten onder de fans en critici en nu zetten de vier jongens van 5 Seconds of Summer de hitlijsten op z’n kop.

De pop-rock band uit Sydney is in 2011 gevormd en begon, net als vele tegenwoordig, video’s op YouTube te posten. Dit zorgde naast een hoop aandacht ook voor een groeiende fanbase. Het duurde daarom ook niet lang voordat 5 Seconds of Summer een platencontract kreeg aangeboden. Met hun eerste EP ‘Somewhere New’ hadden ze gelijk succes in Australië, Nieuw Zeeland en Zweden. Niet zo gek dus dat wij de band hebben benoemd tot MTV Push Act van deze maand.

>>> De nieuwste clip van 5 Seconds of Summer 'She Looks So Perfect' check je hier.

Na het succes van 5 Seconds of Summer heeft One Direction zich ook als fan geuit. Luke, Michael, Ashton en Calum werden zelfs door 1D mee op tour genomen. Met hun laatste single ‘She Looks So Perect’ bestormen de Australiërs nu in maar liefst 50 landen de iTunes Charts. Bij ons kom je deze maand alles te weten over deze MTV Push Act; 5 Seconds of Summer.

dinsdag, 22 april 2014