Kylie Minogue: zo moet haar droomman zijn

Zangeres Kylie Minogue weer dat perfecte mannen niet zomaar uit de lucht komen vallen.

Kylie Minogue (45) weet heel goed hoe de man van haar dromen haar hart kan overwinnen – helaas is Mr. Right niet zo makkelijk te vinden.

De Australische zangeres ('Can't Get You Out of My Head') is momenteel single en ze laat de wereld weten hoe een man moet zijn om bij haar een kans te maken: “Hij moet charisma hebben. Dat magische. Hij moet sterk en gevoelig zijn. Humor hebben”, vertelde de blondine aan de Duitse ‘Bild’. “En mijn man moet begrip voor mijn carrière hebben. Het is een speciale job. Ik moet veel reizen en sta veel in de belangstelling. Mijn man zal altijd mijn liefde krijgen maar hij moet zich daar ook zeker over voelen. En hij moet me accepteren zoals ik ’s ochtends wakker word!” Met dat laatste zullen mannen geen problemen hebben.

Het is niet zo dat Kylie Minogue geen lange relaties heeft gehad – met acteur Olivier Martinez (48, ‘S.W.A.T.’) was ze vijf jaar lang samen en tot 2013 was de muzikante gelukkig met het Spaanse model Andrés Velencoso (36). Geen van deze relaties eindigden echter voor het altaar en de zangeres krijgt vaak vragen over waarom ze geen ring om haar vinger draagt. “Natuurlijk zit me dat af en toe dwars. Dat is een heel persoonlijk onderwerp. Het is niet even een pizza bestellen: ‘Ja hallo! Ik wil graag een super man thuis laten bezorgen en het speciaalmenu met twee kinderen alsjeblieft!’ Zo werkt het niet in het leven. Ik waardeer mijn liefdesrelaties die ik heb gehad en wat voor invloed deze hebben gehad op mijn leven heel erg. Ik val gewoon niet in de traditionele planning. Maar ik geloof dat deze planning zich in de afgelopen jaren ook veranderd heeft – ik ben dus misschien niet zo onconventioneel”, peinsde Kylie Minogue.

Je hoeft niet alleen gelukkig te zijn als je getrouwd bent!

vrijdag, 28 maart 2014