Gefeliciteerd Pharrell Williams

Het multitalent viert vandaag zijn 41ste verjaardag!

Het is bijna niet te geloven dat de coolste gast op aarde Pharrell Williams vandaag al 41 wordt. Gelukkig is dat allang geen reden meer om down te worden – 40 is al een tijdje het nieuwe 30.

Pharrell werd in 1973 in Virginia Beach, aan de oostkust van Amerika geboren en had al vroeg grote interesse in muziek. Hij leerde Chad Hugo kennen waarmee hij een hechte band opbouwde en later het producenten-duo The Neptunes mee oprichtte. De twee zorgden voor talloze hits van artiesten als Justin Timberlake, Jay Z en Britney Spears en werden al gauw grote namen in de muziekwereld.

Na zijn bandproject N.E.R.D. is Pharrell Williams nu doorgegroeid tot soloartiest. In de afgelopen twaalf maanden heeft hij de wereld veroverd met hits als ‘Get Lucky’ met Daft Punk, ’ Blurred Lines’ met Robin Thicke en ‘Happy’. Alsof zijn succesvolle album en talrijke producties voor andere artiesten nog niet genoeg is wordt Pharrell in het volgende seizoen van de Amerikaanse versie van ‘The Voice’ ook nog jurylid. Hij zal daarmee Cee-Lo Green vervangen en nieuwe talenten zoeken.

We feliciteren Pharrell van harte en dansen de hele dag door op 'Happy'!

zaterdag, 05 april 2014