Respect! Lorde is voor natuurlijkheid

De zangeres onthult op Twitter de trucs van de sterren en zet zich in voor meer natuurlijkheid.

Niemand is perfect! Deze wijsheid geldt niet alleen voor normale mensen maar ook voor sterren! Nieuw-Zeelandse superster Lorde heeft met een coole actie op Twitter bewezen dat de wereld van de mooie en rijke beroemdheden niet zoveel met de realiteit te maken heeft. Daar verdient ze zeker ons respect voor!

Lorde twitterde een paar dagen geleden twee foto’s van zichzelf die bijna niet eerlijker hadden kunnen zijn en het nabewerken van foto’s ontmaskert. Ze schreef erbij: “Ik vind het merkwaardig – twee foto’s van vandaag, een zodanig bewerkt dat mijn huid er perfect uitziet en een zoals het er echt uit ziet. Vergeet niet dat vlekken oké zijn”. De zangeres staat voor puur natuur en heeft zich ook in het verleden weleens op Twitter zonder make-up en met acne-crème laten zien. >>> Bekijk hier meer van Lorde in de videoclip voor 'Tennis Court'!

Met deze statement staat de 17-jarige niet alleen. Ook Demi Lovato en andere sterren hebben genoeg van het misleidende schoonheidsideaal van de entertainmentbranche. Ze delen selfies zonder make-up op Instagram en roepen fans op om natuurlijker te zijn. In ons fotoalbum kun je bekijken hoe de sterren er zonder glitter en glamour uit zien.

woensdag, 02 april 2014