Miley Cyrus stort in!

Het werd Miley Cyrus allemaal even teveel - de zangeres barstte gisteravond tijdens haar concert in Boston in tranen uit.

Miley Cyrus (21) stortte afgelopen woensdag bij haar concert in Boston in. De zangeres (‘We Can’t Stop’) is verdrietig vanwege haar onlangs overleden hond Floyd. Ze wilde haar geliefde viervoeter eren met een emotionele interpretatie van het lied ‘Landslide’ van Fleetwood Mac toen ze door tranen overweldigd werd. “Ik wilde het nummer voor hem zingen omdat we altijd samen Fleetwood Mac luisterden en dit zijn lievelingslied was”, vertelde ze aan het publiek. De zangeres wendde zich even af om haar tranen weg te vegen. Later werd ze door haar kleine zusje Noah (14) getroost.

De zangeres had haar fans van tevoren gewaarschuwd dat ze zonder haar hond “gebroken” is. “Ik verontschuldig me bij voorbaat dat ik morgen in Boston niet helemaal mezelf ben. Ik zal m’n uiterste best doen om me van m’n beste kant te laten zien. Het is echt verschrikkelijk.” Volgens ‘Celebuzz’ zei ze tijdens de show tegen haar publiek: “Mijn hond – ik zal niet zeggen dat het m’n lievelingshond was maar hij was m’n lieveling – is overleden.”

Ook haar Twitter-account functioneert als gedenkplek voor haar kleine Floyd. “Ik weet dat ik het niet echt meen maar ik zou willen dat hij me had meegenomen. Het is ondraaglijk. Wat moet ik zonder hem?”, schreef de pop-zangeres. Een paar uur later ging het nog steeds niet beter. Ze voelde zich nog steeds “miserabel” en kon ook met de woorden “hij is naar een betere plek” helemaal niks. “Wat jullie niet begrijpen is dat hij niet naar een betere plek is, de beste plek waar hij zou kunnen zijn is bij mij. Omdat ik meer van hem hield dan wat dan ook”, klaagde ze tegen haar fans.

Miley zal echter nog een tijdje door de zure appel moeten bijten; haar ‘Bangerz’-tour loopt nog tot 17 juni.

donderdag, 03 april 2014