MTV zendt Tomorrowland 2014 internationaal uit

Voor het eerst in de 10-jarige geschiedenis van het bekroonde elektronische dance festival Tomorrowland zal er op televisie een uitzending zijn van het festival. MTV is natuurlijk de zender!

MTV maakte gisteren bekend dat we de exclusieve broadcast partner voor Tomorrowland 2014, het vooraanstaande elektronische dance festival, zijn! We zullen maar liefst 2 uur beeldmateriaal van het festival uitzenden onder ons programma MTV World Stage.

De twee specials van ieder 60 minuten zal beeldmateriaal bevatten van live-opnames van het festival en documentaire-achtige clips met achtergrondinformatie. Dit jaar gingen de felbegeerde toegangskaarten voor het Belgische festival als warme broodjes over de toonbank; de 360.000 tickets waren binnen een uur uitverkocht aan festivalgangers uit meer dan 190 verschillende landen.

Naast de uitzending voor MTV World Stage zal MTV ook een documentaire maken over de 10-jarige geschiedenis van Tomorrowland, een van ’s werelds meest populaire en succesvolle festivals. De première van deze documentaire wordt in augustus 2014 verwacht.

donderdag, 03 april 2014