Miley Cyrus: nieuwe hond biedt maar weinig troost

Zangeres Miley Cyrus huilt nog altijd om haar hond Floyd maar vindt een beetje knuffelige troost bij haar nieuwe viervoeter.

Miley Cyrus (21) is gelukkig met haar nieuwe pup maar heeft nog steeds veel verdriet om haar overleden hond Floyd. De zangeres ('Wrecking Ball') maakte een paar dagen geleden bekend dat haar husky, die ze sinds 2011 had, was overleden.

Gisteravond trad de zangeres vanwege haar ‘Bangerz’-tour in het Barcleys Center in New York op en volgens de Britse krant ‘The Mirror’ werd de Amerikaanse een paar uur voor haar show huilend op straat gespot. In haar armen: haar nieuwe hond Moonie waar haar moeder haar mee verrast had. Op Twitter schreef het pop-idool: “Zo verscheurd. Ik hou ervan om met de kleine Moonie en met Mary Jane [een van Miley’s andere honden] te knuffelen maar ik weet niet of ik er al klaar voor ben om weer liefde te geven.” Een paar uur eerder schreef Cyrus dat ze het moeilijk vindt om eraan te denken weer naar huis te gaan. “Ik ga graag naar huis. Maar ik wil niet in een huis komen waar de kleine Floyd niet is. Ik kan niet slapen. Ik speel morgen in Barclays, stuur me een regenboog die me zal leiden, Floyd.”

Nadat de dood van haar trouwe dierenvriend bekend werd verontschuldigde de zangeres zich bij voorbaat aan haar fans in Boston omdat ze zo vlak na het schokkende nieuws op de bühne moest staan. Ze zei: “Ik zal m’n best doen om mezelf van m’n beste kant te laten zien”. Ze moet nog even doorbijten: de tour van Miley Cyrus zal na Amerika verdergaan in Europa – het afsluitende concert zal op 17 juni in Madrid plaatsvinden.

maandag, 07 april 2014