MTV Takeover: Bij Lady Gaga op bezoek

Mother Monster heeft MTV exclusief uitgenodigd om een kopje thee te komen drinken in haar appartement in New York. Bekijk hier een heel persoonlijk kijkje in het leven van Lady Gaga.

Lady Gaga behoort tot de grootste supersterren van de planeet. In tegenstelling tot andere beroemdheden houdt de 28-jarige haar privéleven, afgezien van regelmatige Tweets en Instagram-foto’s, uit het publieke oog. Daardoor is er veel mysterie ontstaan rondom de zangeres.

Voor MTV maakte ze echter een uitzondering en nodigde onze collega Sway Calloway uit voor een exclusieve rondleiding van haar appartement in New York. Je kunt bijna niet dichterbij Lady Gaga komen dan door MTV Takeover. Ze liet ons niet alleen haar woning zien, maar ze nam Sway een hele dag mee op sleeptouw om haar fans te laten zien hoe Mother Monster echt is. ‘s Middags repeteren, promotionele afspraken voor haar meest recente album *’Artpop’* of backstage bij haar concert in Roseland Ballroom, New York – MTV was erbij!

>>> Bekijk hier Lady Gaga's videoclip van haar single 'G.U.Y.'

Natuurlijk zijn fans een belangrijk deel van Lady Gaga en daarom laat ze ook vol trots kadootjes zien die ze van haar fans heeft gekregen. Ze vertelt: “ze zijn niet gewoon alleen maar fans, het zijn mensen die een deel van mijn leven uitmaken. Ze inspireren me”. Zie hier de beste momenten van MTV Takeover bij Lady Gaga!

woensdag, 09 april 2014

 • Lady Gaga drinkt thee met Sway

  Lady Gaga drinkt thee met Sway

 • Een exclusieve rondleiding van Lady Gaga's appartement

  Een exclusieve rondleiding van Lady Gaga's appartement

 • Lady Gaga laat haar pre-show rituelen zien

  Lady Gaga laat haar pre-show rituelen zien

 • Lady Gaga ontmoet Bill Murray

  Lady Gaga ontmoet Bill Murray

 • Achter de schermen bij Lady Gaga's Roseland show

  Achter de schermen bij Lady Gaga's Roseland show