Taylor Swift: geheime break-up?

Zangeres Taylor Swift is volgens geruchten weer gedumpt.

Taylor Swift (24) is volgens geruchten weer single.

De jonge muzikante (‘Love Song’) zou sinds december vorig jaar een geheime relatie hebben met miljonair Evan Spiegel (23), oprichter van de Instant-Messaging-dienst Snapchat, en hij zou haar nu ook in het geheim weer gedumpt hebben. En dat terwijl de beauty dacht dat ze na vele kikkers eindelijk haar prins gekust had: “vlak nadat ze elkaar leerden kennen dacht Taylor dat Evan de juiste voor haar was”, zei een vriendin tegen het Amerikaanse tijdschrift ‘OK!’. “Hij is extreem succesvol en Taylor wist zeker dat Evan niet als vele van haar ex-vriendjes in het publieke oog stond.”

Wat dat betreft heeft de country-muzikante wel iets geleerd – haar eerdere relaties met sterren als Harry Styles (20, ‘Kiss You’), Joe Jonas (24, ‘Just In Love’) of John Mayer (36, ‘Wildfire’) stonden erg in de belangstelling. Sterker nog, Swift plaatste de relaties zelf in de spotlight door er veel over te praten en er veel liedjes over te schrijven.

Met Spiegel liep alles anders: “Taylor en Evan hebben er moeite voor gedaan om hun relatie geheim te houden – alleen op Oudejaarsavond werden de twee knuffelend gespot”, vertelde de insider. Waar de relatie uiteindelijk op stuk gelopen is? De hoofdreden is dat Evan Spiegel zich met meer dingen bezig moet houden dan z’n privéleven. “Evan is een zelfverzekerde, succesvolle zakenman die niet meer met Taylors aanhankelijkheid om kon gaan”, legt de expert uit. “Op het einde kon Taylor er niet meer mee omgaan dat zij niet de hoogste prioriteit in zijn leven was”.

Hoewel Taylor niet met de media over haar relatie gesproken heeft kijken we uit naar de liedjes die ons laten weten wat er allemaal gebeurd is.

woensdag, 09 april 2014