MTV Push: Sam Smith

Onze MTV Push Act van de maand mei is de Britse singer/songwriter Sam Smith.

Eigenlijk hoeven we deze artiest helemaal niet meer voor te stellen. Maar voor degene die nog niet van Sam Smith hebben gehoord, hebben wij deze Britse singer/songwriter gekozen als onze MTV Push Act van de maand.

Zijn doorbreek kreeg Sam eind 2012 met zijn collab met Disclosure en de track Latch. In 2013 volgt de volgende hit La La La die hij samen met Naughty Boy opnam. Na een aantal samenwerkingen met andere artiesten werd het tijd voor Sam Smith om solo de studio in te gaan voor zijn eerste EP ‘Nirvana’. Dit werd een groot succes en Sam was ineens de newcomer van het jaar.

Op 23 mei verschijnt zijn eerste studioalbum genaamd ‘In The Lonely Hour’. De eerste single Money On My Mind was al een interessant voorproefje van het album en haalde de nummer-1 positie in de UK charts. Zijn nieuwe single heet ‘Stay With Me’ en zal zeker ook een hit worden.

Muzikaal talent zit zeker in de familie van Sam Smith zijn nichtje is namelijk de wereldberoemde Lily Allen. Sam Smith is de hele maand mei onze MTV Push Act, houd dus zeker de site in de gaten voor exclusieve beelden van de zanger!

maandag, 26 mei 2014