De transformatie van Nicki Minaj

De zangeres onthult 'Ik ga nu voor een meer natuurlijke look.' Check de foto's hier!

Nicki Minaj staat bekend om haar uitbundige pruiken en vel roze lipstick, maar de zangeres slaat nu een andere weg in wat betreft haar uiterlijk. Het begon met de cover van het tijdschrift Elle, maar de fans zien nu ook dat ze voor een wat andere style gaat. Wat is er gebeurd?

‘Tegen het einde van vorige jaar wilde ik gaan voor een meer naturel look en dit probeerde ik ook aan mijn team uit te leggen,’ verklapt Nicki aan MTV US. ’ Ik wist dat ik meer op de covers van tijdschriften zou komen en ik wilde een wat toegankelijkere look. Mijn kledinglijn zou ook snel gelanceerd worden en ik wil dat vrouwen zien dat ik ook een gewone vrouw ben en niet altijd een over-the-top.’

In maart verschenen er online al foto’s van de 30-jarige hiphop diva met haar natuurlijke look. Ze deelde zelfs foto’s van onder de douche met haar ruim 16 miljoen volgers op Twitter. Onlangs verscheen ze op de rode loper van de première van ‘The Other Woman’ in een prachtige jurk en zelfs tijdens de MTV Movie Awards was ze bijna onherkenbaar.

Wij vinden Nicki nog altijd prachtig en zijn benieuwd wat jij vindt. Bekijk hier de foto’s van haar nieuwe look en check het verschil.

donderdag, 24 april 2014