Justin Bieber: proces verschoven

Popster Justin Bieber moet nu in juli voor de rechter verantwoording afleggen.

Justin Bieber (20) heeft twee maanden de tijd om zich voor te bereiden.

Eigenlijk zou de zanger (‘Heartbreaker’) op 5 mei in Miami voor de rechter William Altfield verschijnen maar nu is zijn proces volgens ‘CBS News’ naar 7 juli verschoven. De ster, die de afgelopen tijd veel negatief in het nieuws is gekomen, is aangeklaagd voor dronken rijden, verzet tegen de politie en rijden met een ongeldig rijbewijs.

Deze gebeurtenissen vonden al in januari in Miami plaats. De zitting is nu verschoven omdat het rechtsteam van de Canadees om meer tijd gevraagd heeft. Deze wil Bieber’s advocaat Roy Black inzetten om deze zaak grondig uit te zoeken en voor te bereiden. Tegen ‘PageSix’ verklaarde hij een tijdje geleden dat zijn beroemde client voor niet schuldig zal pleiten.

De popster werd om 23 januari gearresteerd nadat men vermoedde dat hij deel uitmaakte van een illegale straatrace. Daarbij stelde de ‘Washington Post’ vast dat het alcoholpromillage van Bieber boven de legale grens van 0,2 promille lag, en dat er daarnaast in zijn bloed sporen van marihuana en de medicijnen Xanax gevonden zouden zijn.

donderdag, 24 april 2014