Aaron Carter: Hilary, ik hou nog altijd van je

De voormalig popster Aaron Carter heeft toegegeven dat hij nog niet over zijn ex-vriendin Hilary Duff heen is.

Aaron Carter (26) droom nog altijd van hetzelfde meisje. Het voormalige tieneridool (‘I Want Candy’) had van 2001 tot 2003 een relatie met de Disney-ster Hilary Duff (26).

De relatie ging toen uit omdat Carter vreemd ging – een fout waar hij tot op de dag van vandaag nog veel spijt van heeft. In een interview met ‘ET’ zei de Amerikaan dat hij zijn ex, waar hij al jaren geen contact meer mee heeft, terug wil: “Ja natuurlijk! Ik weet niet hoe ze nu is en zij weet niet hoe ik ben – maar als ik weer een kans krijg, blaas ik haar van de sokken en maak goed wat ik verpest heb.”

De jongeman bedoelt het erg serieus. Begin maart heeft Aaron Carter openlijk verklaard dat hij zijn verloren liefde weer terug wil. Hij postte toen het volgende statement op Twitter: “Ik zal de rest van mijn leven blijven werken om mezelf te verbeteren om bij je terug te komen. Het is maakt me niks uit wat wie dan ook van ons denkt!”

Momenteel is Hilary Duff weer officieel single: ze brak in januari met haar man Mike Comrie (33). Aaron Carter moet echter niet meteen teveel hoop hebben: volgens geruchten zijn Duff en Comrie, die samen de twee-jarige Luca hebben, nog niet van elkaar af.

vrijdag, 25 april 2014