Kristen Stewart: toch jaloers op Katy Perry?

Blijkbaar nam Kristen Stewart meteen contact op met haar ex Robert Pattinson toen ze te horen kreeg dat hij samen met Katy Perry op het Coachella festival was.

Kristen Stewart (24) schijnt de vriendschap tussen Robert Pattinson (27) en Katy Perry (29) toch niet zo leuk te vinden.

De acteur (‘Water For Elephants’) is al jaren met de popzangeres bevriend (‘Roar’) en er gaan al langere tijd geruchten dat de twee een verhouding met elkaar hebben – wat ze beide ontkennen. Maar alsnog: Stewart (‘Snowwhite and the Huntsman’) vindt hun contact niet echt leuk. “Kristen is helemaal ingestort toen ze erachter kwam dat Rob met Katy afgesproken had. Ze had altijd al een vermoeden dat er iets tussen de twee was. Daarnaast waren Kristen en Rob vorig jaar samen op het Coachella festival en om hem daar nu met haar te zien kwam hard aan”, zei een insider tegen het Britse magazine ‘Heat’.

Een deel van het probleem is ook dat de beide jonge dames ook met elkaar bevriend zijn. Perry zei dat ze toen ze voor het eerst van de geruchten om haar en Pattinson hoorde contact op heeft genomen met Kristen Stewart om haar er van te verzekeren dat er niks van waar is. Stewart heeft de laatste tijd ook niet veel contact met haar ex-vriend. Katy Perry daarentegen des te meer: de Amerikaanse gaat bijna op tour en sprak met de Brit af op het Coachella festival om voordat ze weggaat nog wat tijd met hem te kunnen doorbrengen.

Afgezien van dit drama zou de acteur misschien nog andere bedoelingen kunnen hebben: hij zou namelijk interesse hebben in Perry’s vriendin Cleo Wade. “Cleo is een van Katy’s beste vriendinnen, daarom bracht Rob tijd door met de hele groep. Het is nog pril maar de chemie tussen de twee is zeker aanwezig”, zei een insider onlangs tegen de Britse krant ‘The Mirror’. “Ze brachten bij Coachella een hele hoop tijd met elkaar door.” Blijkbaar is Katy Perry niet de enige concurrente voor Kristen Stewart…

vrijdag, 25 april 2014