Chris Martin: Niemand heeft het ooit alleen makkelijk

Muzikant Chris Martin laat z'n kop niet hangen door z'n scheiding.

Chris Martin (37) relativeert de tegenslagen in zijn leven.

De frontman van Coldplay (‘Paradise’) is onlangs na 10 jaar huwelijk in scheiding gegaan van z’n vrouw Gwyneth Paltrow (41, ‘Iron Man’), maar gaat niet bij de pakken neerzitten. Hij wil juist er iets van leren. “Ieder mens maakt in z’n leven moeilijke tijden door – of het nu gaat om liefde, geld, kinderen of ziekte”, zei Martin toen hij te gast was bij de Engelse radiozender ‘Radio 1’.

De Brit bracht in mei met zijn band hun nieuwe album ‘Ghost Stories’ uit en is zeer tevreden met zijn nieuwe soft-rock songs. Maar de muzikant heeft ook een zwak voor popliedjes. “One Direction is briljant. Ik maak geen grapje”, zei hij over de jonge popgroep (‘What Makes You Beautiful’).

Zijn eerste grote optreden sinds zijn scheiding was twee weken geleden in New York City bij de ontvangstceremonie van de ‘Rock and Roll Hall of Fame’. Je kon aan de zanger toen niet zien dat hij een moeilijke tijd doormaakt. “Chris zag er fantastisch uit – bruin, zelfverzekerd en ook toegankelijk. Het leek net alsof hij niet nu een crisis doormaakt”, stond in de ‘In Touch’ magazine.

Ondanks hun gestrande huwelijk blijven Chris Martin en Gwyneth Paltrow contact houden – zeker omdat ze gezamenlijk twee kinderen hebben, Apple (9) en Moses (8).

vrijdag, 25 april 2014