Angelina Jolie: Baby nr. 7?

Filmster Angelina Jolie kan schijnbaar de gedachte geen kind meer op de wereld te zetten niet verdragen.

Angelina Jolie (38) wil schijnbaar nog een kind.

Met haar verloofde Brad Pitt (50, ‘Fight Club’) voedt de actrice (‘Wanted’) al zes kinderen op – drie eigen kinderen en drie geadopteerde – maar het is blijkbaar nog niet genoeg. Volgens het Britse magazine ‘Look’ kunnen Maddox (12), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (7) en de vijfjarige tweeling Knox en Vivienne nog een klein broertje of zusje verwachten.

“Angie wil graag nog een baby, ze kan het gewoon niet helpen”, vertelde een insider. Er staat de Oscar-winnares ook iets in de weg: haar gezondheid. Ze heeft een verhoogd risico op eierstok-kanker waardoor ze haar eierstokken uit voorzorg wil laten verwijderen. Begin vorig jaar heeft ze al een dubbele mastectomie ondergaan om het risico op borstkanker te verkleinen. “Natuurlijk weet ze hoe riskant het is om de operatie uit te stellen maar ze kan de gedachte dat ze geen kinderen meer krijgt niet verdragen. We weten allemaal hoeveel ze ervan houdt om moeder te zijn, haar kinderen groot te brengen en ze wil dit deel van haar leven niet tot een einde laten komen. Ze weet echter de ook de risico’s die eraan vastzitten als ze langer wacht, ze wordt dus heen en weer geslingerd tussen de keuze”.

Haar levenspartner staat in ieder geval vierkant achter haar maar maakt zich natuurlijk ook zorgen om de consequenties van haar beslissing. “[Brad] zegt dat het haar beslissing is. Hij respecteert dat maar maakt zich zorgen dat de tijd dringt en als ze ze niet snel laat opereren dat de gevolgen catastrofaal kunnen zijn.” Denk jij dat Angelina Jolie voor de operatie of voor een baby kiest?

zondag, 27 april 2014