Katy Perry: geluk in de liefde dankzij Tinder?

Popzangeres Katy Perry zoekt nu online naar een nieuwe man.

Katy Perry (29) wil via online-dating een nieuwe man vinden.

Nu de zangeres (‘Dark Horse’) definitief weg is bij haar knipperlicht-vriend John Mayer (36, ‘Your Body Is A Wonderland’) schijnt ze het geluk via internet te zoeken. Toen ze te gast was bij de radiozender ‘Power 105.1’ voegde ze nog toe: “Ik ben totaal bezeten van Tinder. Ik heb niet zoveel tijd.” Bij ‘Tinder’ download je een smartphone-app die het mogelijk maakt om potentiële partners in je omgeving te leren kennen.

Het lijkt zeker weer goed te gaan na de breuk met John Mayer. Volgens ‘Page Six’ is ze vorige week closer geworden met met muziekproducent en Dj Diplo (35, ’C’mon’) tijdens het Coachella Festival in Californië. “Ze brachten achter het hoofdpodium, waar hij een tourbus of trailer heeft staan, tijd met elkaar door en ze had daarnaast een groep vrienden erbij”, liet een informant weten.“Het was duidelijk dat Katy en Diplo daar samen waren. Ze leken onafscheidelijk en op een bepaald moment gingen ze samen zijn bus in.”

De zangeres heeft echter niet echt tijd om aan een nieuwe relatie te beginnen. Zo zal ze vanaf mei tot november op wereldtournee gaan. “Katy concentreert zich momenteel op haar aankomende tour. Ze laat zich door niets afleiden”, zei een insider.

maandag, 28 april 2014