Ed Sheeran: ik kan zelfs dik worden!

Hij weet zeker dat zijn fans zich geen zorgen maken om hoe hij eruit ziet dus denkt zanger Ed Sheeran dat hij in de toekomst ook zeker dik en lelijk kan worden.

Ed Sheeran (23) vindt het bevrijdend dat hij niet als sekssymbool gezien wordt.

De singer-songwriter (‘I See Fire’) betovert zijn fans met mooie melodieën en interessante teksten. Hij weet zeker dat zijn uiterlijk geen rol speelt bij de verkoop van zijn platen – iets wat hem heel gelukkig maakt: “Ik geloof niet dat ik vanwege mijn uiterlijk cd’s verkocht heb wat betekent dat het men ook niet uitmaakt als ik dik en vet wordt als ik ouder ben”, grijnsde de roodharige muzikant tijdens een interview met het Britse ‘Q’ magazine. In een van zijn liedjes, ‘Take It Back’, heeft Sheeran het al over het onderwerp: ‘I don’t ever want to be perfect, ‘cause I’m a singer that you never want to see shirtless’.

In het liedje zinspeelt hij op een one night stand die hij met een filmster gehad zou hebben. Wie de gelukkig was zegt de Engelsman echter niet: “ik ben Brits dus ik moet in zulke situaties een gentleman zijn en kan geen namen noemen”, lachte hij. “Maar weet je wat? Ik was voor een jaar in Amerika en wat ieder jong iemand wil is het Hollywood-leven meenemen. Ik geloof dat ik me zo het beste kan uitdrukken …”

Met zijn nieuwe album ‘x’, dat dit jaar nog uitgebracht zal worden, slaat de koning van de ballads een nieuwe richting in met zijn sound. In Amerika heeft hij inmiddels naam gemaakt en kon daarom met muziekgrootheden als Pharrell Williams (41, ‘Happy’) werken. “Ik wilde het grootst mogelijke voordeel uit de mogelijkheden halen die ik in Amerika opgedaan heb. Er waren supercoole producers die ik wilde uitproberen”, glunderde Ed Sheeran.

maandag, 28 april 2014