Zac Efron: een bioscoopdate met talloze meiden

Filmhunk Zac Efron maakt zijn fans gelukkig: hij nodigde ze uit voor een digitale bioscoopdate.

Zac Efron (26) ging op digitale date met z’n fans.

De acteur (‘The Lucky One’) presenteerde gisteren in het Westwood Village Theatre in Californië zijn nieuwe film, de comedy ‘Neighbours’. Met een reeks Vine-video’s en Tweets nodigde hij de gillende meisjes daarvoor uit. De eerste clip laat hem in de auto zien waarmee de ster op weg was naar het evenement. “Rij naar de première van ‘Neighbours’! Ik dacht ik neem jullie mee. Blijf erbij!” schreef hij erbij.

In de volgende video werd Efron stormachtig begroet door zijn fans en baant zich een weg over de rode loper. Hij blijft staan en deelt handtekeningen uit en geniet met volle teugen van de aandacht van zijn fans.

Nadat hij aangekomen is laat de derde clip zien dat de filmhottie ook een gewone filmbezoeker kan zijn: voordat de ster uit ‘High School Musical’ plaatsneemt moet hij eerst popcorn en wat te drinken halen.

Dan wordt de date stil: Zac Efron verontschuldigd zich tegenover zijn fans omdat hij voor de film natuurlijk zijn telefoon uit moet zetten.

De finale van de mini-video’s laat de acteur zien met zijn collega uit ‘Neighbours’, Seth Rogen (32, ‘Knocked Up’), die in koor “bye” in de camera roepen voordat Zac Efron nog een keer “I love you” zegt en een kus richting de camera blaast.

woensdag, 30 april 2014