ZIEN: Kendrick Lamar laat peperdure LAMBORGHINI SLOPEN tijdens Brit Awards ’18!

Gisteravond vond de Brit Awards 2018 plaats in de O2 Arena in Londen en het was weer een show waar kosten noch moeite bespaard waren. Helaas wordt het bij ons niet op tv uitgezonden en dus heb je waarschijnlijk behoorlijk wat highlights van de avond gemist. Zoals Kendrick Lamar die tijdens zijn performance een Lamborghini met een knuppel liet slopen door Rich The Kid en Dua Lipa die als grote winnaar naar huis gaat..

Wat ons het meest bijgebleven is van de show? Kendrick Lamar die tijdens zijn surprise performance een peperdure oranje Lamborghini laat slopen! Of je het nou zonde of tof vindt, je kan er niet omheen dat het een spraakmakende actie is.


Ook Dua Lipa stal de show met haar live-performance van ‘New Rules’. Met een all-female army gaf zij een kleurrijk en zomers optreden waar je gewoon vrolijk van wordt.

Naast Dua en Kendrick klommen ook Justin Timberlake, Rita Ora, Ed Sheeran, Liam Payne, Stormzy en Sam Smith op het podium. GOALS!

Hoe toffe alle performances ook waren; bij een awardshow gaat het uiteindelijk om de prijzen! Dua Lipa en Stormzy waren de grote winnaars van de avond met allebei 2 Brits. Ook Ed Sheeran, Lorde, Kendrick Lamar, Harry Styles en Rag’n’Bone Man vielen in de prijzen. Hieronder check je al hun reacties!

Als laatste ons favo red carpet couple moment; Liam Payne en Cheryl Cole! De laatste tijd gingen er geruchten dat de twee na het krijgen van hun baby uit elkaar zouden gaan. Als je het aan ons vraagt zien ze er vooral heel happy met elkaar uit! #couplegoals

#BRITs

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Oh ja; Harry Styles won ‘British Artist Video of the Year’ met zijn muziekvideo voor ‘Sign Of The Times’. Die clip is dus echt het kijken waard! ;-)