Miley gruwt van ouders in realityshow

28 mei 2014
Miley Cyrus heeft haar vader verboden mee te werken aan realityprogramma's.
De vader van de 21-jarige popster en actrice, countryzanger Billy Ray, krijgt regelmatig verzoeken om mee te doen aan een programma over zijn dagelijkse beslommeringen. Zijn wereldberoemde dochter vindt dit maar een slecht idee.
“Billy Ray heeft in de afgelopen vier jaar al zes voorstellen voor een realityshow afgewezen, omdat Miley zo streng is”, vertelde een ingewijde aan RadarOnline.com. “Miley doet liever een kerstspecial of een gezamenlijk concert dan dat ze haar vader zichzelf belachelijk ziet maken.”
De Wrecking Ball-zangeres zou fel gekant zijn tegen realitytelevisie vanwege de lotgevallen van Bruce Jenner. De Olympische atleet werd in Keeping Up With the Kardashians bekend als de onverschillige en lijdzame echtgenoot van Kris Jenner. Hoewel hij allang is gescheiden van Kris, is hij nog steeds onderwerp van grote spot.
Ondanks haar afkeer van realityprogramma's, besprak Miley pas geleden de mogelijkheden. Ze beseft dat de interesse in haar vader minder wordt, terwijl haar eigen ster rijzende is. Uiteindelijk lijkt ze haar ouder te hebben overtuigd dat een eigen televisieprogramma geen juiste stap is.
“Miley leert gretig van de fouten van haar voorgangers. Ze vindt dat Britney Spears' realityshow het begin van haar teloorgang inluidde”, lichtte de bron toe.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series