'Chris Martin komt terug op scheiding'

28 mei 2014
Chris Martin zou twijfelen over zijn scheiding van Gwyneth Paltrow.
De 37-jarige zanger en Gwyneth kondigden na een huwelijk van tien jaar in maart hun scheiding aan. Op Gwyneths eigen website Goop noemde de actrice de breuk “bewuste ontkoppeling”. Sindsdien zou Chris zich minder gespannen voelen over zijn relatie met Gwyneth, wat zijn huwelijk in een nieuw daglicht plaatst.
“Gwyneth en Chris hebben gezworen om vrienden te blijven voor de kinderen. Nu kunnen ze beter met elkaar opschieten dan ooit tevoren. Na de aankondiging van de breuk viel alle druk van Chris' schouders, dus hij geniet weer van Gwyneths gezelschap”, onthulde een ingewijde in de Britse Grazia. “Zijn hart is gebroken en hij beseft nu pas hoe erg hij haar mist. Hij realiseert zich wat hij verliest als de scheiding doorgaat.”
Gwyneth en Chris hebben samen twee kinderen, Apple en Moses. Ze werken nog altijd nauw samen aan de opvoeding van hun spruiten. Ondanks geruchten over een beginnende verhouding met Alexa Chung, beweren kennissen dat de Coldplay-zanger nog altijd veel voor zijn ex voelt.
“Ze wonen nog steeds samen in Malibu, en ze voelen nog steeds veel voor elkaar. De kans bestaat dat ze hun problemen oplossen. Hij denk steeds meer aan een toekomst met Gwyneth. Zij heeft gezegd dat als hij aan de relatie werkt, de relatie een nieuwe kans krijgt”, vertelde de bron. “Nog niemand heeft de scheiding officieel aangevraagd. Gwyneth accepteerde de breuk, maar wilde eigenlijk niet dat haar huwelijk strandde.”
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

Check de previews van de volgende afleveringen!

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws