Nicki Minaj op OORLOGSPAD: niemand meer veilig op Twitter, zelfs Kylie Jenner en haar baby niet…

Ruim een week geleden dropte Nicki Minaj haar vierde album "Queen" en a lot happened since then ..

Het lijkt haast alsof de "Queen" op oorlogspad is want ze is niet uit het nieuws verdwenen sinds haar album release. Op Twitter gaat Nicki al ruim een week los en bespaart ze zo ongeveer niemand.

Nicki haar nieuwe album is namelijk nummer 2 op de Billboard 200, na de nummer 1 Travis Scott met zijn album 'AstroWorld'. Die nummer 2-positie zit Nicki niet lekker en dus dook ze Twitter op om haar mening over de album sales te geven. In die tweets beweert Minaj dat Travis' vriendin en celeb Kylie Jenner en streamingdienst Spotify vooral invloed op de sales hebben gehad.

Zo zou Kylie de sales van Travis hebben geboost door meet & greets met haar en dochtertje Stormi te beloven aan iedereen die kaartjes voor zijn tour koopt. Ook Spotify zou volgens Minaj niet eerlijk hebben gespeeld door Drake en Ariana Grande wel overal te promoten maar haar niet…



Daarnaast is er ook een hoop heisa ontstaan rondom haar ex Samuel Safaree. Minaj en Safaree hadden twaalf jaar lang een relatie, tot 2014, en Safaree beweert dat de vrouwelijke rapper hem in 2014 zwaar toegetakeld zou hebben met een mes. TMZ zou dit destijds hebben gezien, maar Safaree heeft altijd beweerd dat het om een zelfmoordpoging ging, tót nu.


Dit pikte Minaj niet en deed zelf ook een boekje open over hun relatie..


Nicki zal vannacht optreden op de VMA's en Safaree is óók aanwezig namens een andere muziekzender. Het zal de eerste keer zijn sinds de ruzie dat de exen weer samen in één ruimte zijn.
Een showdown zal het niet worden, aangezien er al extra beveiliging is ingeschakeld voor beide partijen om te voorkomen dat het uit de hand gaat lopen.


Kortom: weer genoeg juice en reden om vannacht vanaf 2:00 te kijken naar de VMA's 2018, live op MTV! Morgen weer vroeg op? Check dan dinsdagavond om 19:00 de herhaling van de show op MTV!