Hailee Steinfeld is de host van de MTV EMA 2018

11 oktober 2018
De mega-getalenteerde Hailee Steinfeld gaat de MTV EMA 2018 hosten! De show wordt wereldwijd LIVEuitgezonden vanuit het Bilbao Exhibition Centre in Spanje op zondag 4 november vanaf 21:00.  

Hailee heeft de gouden stem, songwriting skills en daarnaast kan ze óók nog eens acteren; het enige wat nog ontbreekt op haar lijstje? Het hosten van één van de grootste awardshows ter wereld: 

"De EMA's is een show waarin alles kan gebeuren", vertelt Hailee. "Ik kan niet wachten om een avond te presenteren met de allerbeste artiesten, optredens en een aantal verrassingen van mijn kant... Let's do this, Bilbao!"

Het laatste jaar is Hailee's muziekcarrière flink door het dak gegaan. Eerst bracht ze 'Let Me Go' uit samen met Florida Georgia Line in september 2017 en de héle wereld kon maar geen genoeg krijgen van de track! In de maand erna won ze haar allereerste EMA-award voor Best Push-artiest.

Het jaar 2018 stond volledig in het teken van touren door Amerika en Europa waar Hailee ook nog eens Isle of MTV  Malta op z'n kop zette! Nu staat ze tussen de grote namen in de categorie MTV EMA Best Pop waar ze het op zal moeten nemen tegen Ariana Grande, Camila Cabello, Dua Lipa en Shawn Mendes. Zo spannend!

Toch heeft Hailee nog tijd over om óók nog eens een filmster te zijn. Haar acteerskills hebben ook al meerdere nominaties opgeleverd; twee Critics' Choice Award nominaties en zelfs een Golden Globe-nominatie voor haar optreden in de film 'The Edge of Seventeen'; GOALS!

De meesten zullen haar waarschijnlijk kennen als capella zangeres Emily Junk uit 'Pitch Perfect 3' en vanaf december zal Hailee óók te zien zijn in 'Bumblebee' - de eerste spin-off van de 'Transformers'-serie. Ze is niet te stoppen!
 
Vergeet niet te stemmen vóór 3 november op je favoriete artiesten via MTVEMA.com. Blijf up-to-date met nieuws rondom de MTV EMA's 2018 door ons te volgen via InstagramFacebook en Twitter.

Hailee Steinfeld - Most Girls

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

Ook in 2018 domineert Nederlandse hip hop in de toplijst van Spotify

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news

Black Friday: Hier scoor je vandaag de beste deals

news