Rihanna grote winnares van iHeartRadio Music Awards

2 mei 2014
Zangeres Rihanna won maar liefst 4 awards tijdens de iHeartRadio Music Awards, een gloednieuwe Awardshow die door 150 iHeart radiostations werd uitgezonden. Rihanna won met haar nummer ‘Pour It Up’ de award voor ‘Best Hip-Hop/R&B Song’, en haar single ‘Stay’ won de award voor ‘Song of the Year’. Ze won bovendien de welbegeerde award voor ‘Artist of the Year’. Ze won niet alles in haar eentje; samen met haar fans, allemaal bij elkaar de ‘Rihanna Navy’ genoemd, won ze de prijs voor ‘Best Fan Army’.
Er waren natuurlijk vele andere awardwinnaars op de iHeartRadio Music Awards. Lorde won onder andere de award voor ‘Best New Artist’, Miley Cyrus won een award voor beste songtekst voor het nummer ‘Wrecking Ball’ en Imagine Dragons kreeg de prijs voor ‘Best Alternative Rock Song’ in het bezit. Grote verliezer was Justin Timberlake; hoewel hij voor vijf prijzen in vier categorieën genomineerd was, won hij niets.
De iHeartRadio Award show wordt georganiseerd door iHeart Radio, een internet platform waaraan meer dan achthonderd Amerikaanse radiostations verbonden zijn. De awardwinnaars werden verkozen aan de hand van stemmen van meer dan 60 miljoen muziekfans die via deze aangesloten radiostations hun stem konden uitbrengen. Tijdens de show waren er vele optredens, onder andere van Jared Leto met zijn band ‘Thirty Seconds to Mars’.

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Boef is weer VRIJGEZEL!

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws