Rihanna grote winnares van iHeartRadio Music Awards

2 mei 2014
Zangeres Rihanna won maar liefst 4 awards tijdens de iHeartRadio Music Awards, een gloednieuwe Awardshow die door 150 iHeart radiostations werd uitgezonden. Rihanna won met haar nummer ‘Pour It Up’ de award voor ‘Best Hip-Hop/R&B Song’, en haar single ‘Stay’ won de award voor ‘Song of the Year’. Ze won bovendien de welbegeerde award voor ‘Artist of the Year’. Ze won niet alles in haar eentje; samen met haar fans, allemaal bij elkaar de ‘Rihanna Navy’ genoemd, won ze de prijs voor ‘Best Fan Army’.
Er waren natuurlijk vele andere awardwinnaars op de iHeartRadio Music Awards. Lorde won onder andere de award voor ‘Best New Artist’, Miley Cyrus won een award voor beste songtekst voor het nummer ‘Wrecking Ball’ en Imagine Dragons kreeg de prijs voor ‘Best Alternative Rock Song’ in het bezit. Grote verliezer was Justin Timberlake; hoewel hij voor vijf prijzen in vier categorieën genomineerd was, won hij niets.
De iHeartRadio Award show wordt georganiseerd door iHeart Radio, een internet platform waaraan meer dan achthonderd Amerikaanse radiostations verbonden zijn. De awardwinnaars werden verkozen aan de hand van stemmen van meer dan 60 miljoen muziekfans die via deze aangesloten radiostations hun stem konden uitbrengen. Tijdens de show waren er vele optredens, onder andere van Jared Leto met zijn band ‘Thirty Seconds to Mars’.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 nieuwe kerstalbums om je in de Christmas spirit te krijgen!

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

Ook in 2018 domineert Nederlandse hip hop in de toplijst van Spotify

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news