Roxeanne Hazes bijt van zich af op Instagram

Roxeanne Hazes genoot afgelopen weekend van het zomerse weer in Nederland. Tussen de shows van Holland Zingt Hazes door was zij samen met haar verloofde Erik Zwennes te vinden op de Vinkeveense plassen.
 
De zangeres is zwanger van haar eerste kindje en deelde trots een aantal bikinifoto's op Instagram. Op één van de foto's is haar mooie ronde babybuik goed te zien, maar bij haar volgers valt ook iets anders op! Veel mensen konden het niet laten om een opmerking te maken over twee andere 'pluspunten' die op de foto's te zien zijn.

 

🚼


A post shared by ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) on


„Een zwangerschap heeft ook zeker z'n voordelen", schrijft een volger. „Wat een ballonnen zeg", aldus een ander. Ook de grap dat ze met z'n vijven aan het genieten zijn in plaats van met z'n drieën zoals Roxeanne zelf schreef, wordt veel gemaakt.

De zwangeres, zoals Rox zichzelf noemt, was hier niet van gediend en laat weten op Instagram Stories: „Van die reacties over mijn tieten. Zal het ff minder aantrekkelijk voor je maken. Zit vol melk en tepels zien eruit als spiegeleieren. Joe!"
 
Lieve Rox, laat je inderdaad niet kennen! Je bent prachtig!