Minaj vindt rapwereld vrouwonvriendelijk

22 mei 2014
Nicki Minaj vindt dat de hiphopwereld nog steeds niet vrouwvriendelijk is. In het programma The Breakfast Club van de New Yorkse radiozender Power 105.1 vertelde ze over eigen haar ervaringen in het rapcircuit.
“Ik kan niet voor iedereen spreken, maar het verbaast me niet dat er weinig vrouwelijke rappers zijn”, zei de muzikant. “Zelfs toen ik al veel demotapes had gemaakt, was het nog moeilijk voor me. Je moet hard werken, want je breekt niet zomaar door. Bovendien is hiphop helemaal niet vrouwvriendelijk.”
Nicki hoopt dat het wereldje zal veranderen en hoopt dat haar succesverhaal daaraan bijdraagt. Ze denkt dat haar glorieuze rapcarrière laat zien dat het genre niet alleen aan mannen is voorbehouden.
“Ik denk dat ik de deur naar de rapindustrie heb opengezet”, verklaarde de bont uitgedoste artiest. “Er zijn veel vrouwen die hun ding doen, maar om welke reden dan ook geen erkenning krijgen.”
In hetzelfde radioprogramma besprak Nicki haar nieuwe album Pills N Potions, dat voornamelijk gaat over iedereen die haar verkeerd heeft behandeld. De New Yorkse legde uit dat ze iedereen een eerlijke kans geeft, maar dat bepaalde mensen niet overal mee wegkomen.
“Ik heb veel mensen geweldige kansen gegeven, maar soms kwam ik mensen tegen die in de hand beten die hen voedde. In het algemeen probeer ik tegenover iedereen eerlijk te zijn”, aldus Nicki.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Troye Sivan teaset tweede album met snippet van z’n nieuwe MV

Muziek

MTV Push: Why Don't We

Muziek