Justin Bieber, Miley Cyrus en Little Mix droppen toffe tracks!

Vlak voor het weekend releasen Justin Bieber, Miley Cyrus en Little Mix hun nieuwe tracks en videoclips! Om jou alvast in de weekend mood te krijgen hebben we de drie nieuwe tracks op een rijtje gezet!
Younger Now
Miley Cyrus dropte een paar uur geleden haar nieuwe single 'Younger Now', waarbij ze ook meteen de visuals dropt. Miley lijkt een andere kant op te gaan als je de kijkt naar haar vorige album Bangerz, deze track is chill en laid back. Het catchy 'Younger Now' is de tweede single van haar zesde album dat op 29 september uitkomt.

Friends
Justin Bieber is weer een collab met Bloodpop aangegaan. De twee hebben al eerder samengewerkt voor de nummers 'Sorry' en 'Mark My Words'. Afgelopen maandag kondigde Justin deze collab al aan via Instagram en nu kunnen we 'Friends' eindelijk beluisteren! Wordt dit net zo’n hit als 'Sorry'?

Reggaetón Lento
Little Mix probeert het succes van Despacito achterna te gaan met hun nieuwe nummer SpaanstaligeReggaetón Lento. De track is een collab met CNCO, een Latijns-Amerikaanse boyband die het nummer al eerder uitgebracht heeft. De meiden van Little Mix geven hun eigen magic touch aan het nummer zoals alleen zij dit kunnen. YOU GO GIRLS!