Nieuwe singel van Michael Jackson in première op de iHeartRadio Awards

De nieuwe singel ‘Love Never Felt So Good’ van wijlen Michael Jackson is in première gegaan tijdens de iHeartRadio Awards 2014.

Op 1 mei 2014 is tijdens de iHeartRadio awards in Los Angeles de nieuwe singel van The King of Pop voor het eerst uitgevoerd. Deze singel, geschreven in 1983 door wijlen Michael Jackson en Paul Anka, heet ‘Love Never Felt So Good’. Het nummer is geschreven in dezelfde periode als het welbekende nummer ‘This is it’, het is echter nooit officieel uitgebracht. Verschillende producers hebben het nu in een nieuw jasje gestoken, en het resultaat was voor het eerst te zien tijdens de iHeartRadio Awards.

Van tevoren werd door fans gespeculeerd dat Justin Timberlake, die op het nummer te horen is, lijfelijk aanwezig zou zijn tijdens deze primeur. Hij had namelijk eerder die dag de cover van het album waarop dit nummer zal verschijnen op zijn Instagram gepost. Dit was echter niet het geval; daarvoor in de plaats was het Usher die zijn Michael Jackson moves kwam showen.

Het nummer ‘Love Never Felt So Good’ staat op het splinternieuwe album ‘Xscape’ dat op 13 mei in de winkels zal liggen. Op dit album staan maar liefst 8 nooit eerder uitgebrachte nummers van popidool Michael Jackson. Middernacht zal het album beschikbaar zijn voor verkoop op iTunes en andere digitale muziek verkooppunten.

vrijdag, 02 mei 2014