Justin Bieber: Duet met Ariana Grande

  Beiden sterren staan op dit moment samen in de studio om een duet op te nemen.

  Het bewijs van deze muzikale samenwerking tussen Ariana Grande (20) en Justin Bieber (ook 20) wordt door de Canadees zelf aangeleverd. Justin postte namelijk zelf een foto op Instagram waarop je kon zien dat hij en Ariane samen in een opname studio staan. Daaronder schreef hij: ‚Gefeliciteerd Ariane met je nummer 1 song’. En daarbij voegde hij nog een mooie hashtag toe #bieberarianaduet met een vraagteken erachter, om de roddels lekker op gang te brengen.

  Ariana schreef er vervolgens een comment onder: “Dankje Justin. Nu heb je het geheim verklapt. “ Beide sterren hebben trouwens bij dezelfde manager een contract: Scooter Braun. Hij deelde deze foto natuurlijk ook weer op zijn Instagram.

  Justin Bieber lijkt zich, na alle negatieve kritiek in de media de afgelopen maanden, nu weer helemaal op de muziek te storten. Daarbij ziet het ernaar uit dat dit duet met Ariana niet zijn enige samenwerking zal zijn. Laatst postte Justin namelijk ook al foto’s uit de studio van hem samen met Austin Mahone en opkomende ster Madison Beer.

  Hoe het duet van Justin Bieber en Ariana Grande zal gaan heten, en wanneer we het eindelijk te horen zullen krijgen heeft helaas geen van beiden verklapt.

  zaterdag, 03 mei 2014