MTV Mobile Beats Festival 2014: Martin Garrix

Op 16 augustus verzamelt de hele EDM-scene zich in Keulen voor het MTV Mobile Beats Festival en onze Nederlandse trots is headliner!

In de voorgaande jaren gingen er zo’n 10.000 fans van electronic music helemaal los tijdens het MTV Mobile Beats Festival. Er waren optredens van Dada Life, Zedd en Deichkind. Niet heel gek dat er dit jaar weer een editie zal plaatsvinden. Op 16 augustus in de Kölner Tanzbrunnen staan alle grote namen van de Electronic Dance Music-scene een spetterende show weg te geven.

Nu zijn eindelijk een paar namen van de line-up bevestigd. Alleen de grootste namen horen thuis in de line-up van MTV Mobile Beats Festival. We kunnen genieten van Dimitri Vegas & Like Mike. Deze Vlaamse broers kwamen met hun electronic beats al in de charts in de USA, Azië en Europa.

Een andere mega-grote headliner is onze eigen Nederlandse trots Martin Garrix. Zijn tracks ‘Animals’ en ‘Wizard’ horen tot dé clubhits van de laatste maanden. Daarnaast zijn er nog meer Nederlandse namen bevestigd zoals R3hab, Chuckie, Jay Hardway en het andere Vlaamse duo Wolfpack.

Na zonsondergang hoef je nog lang niet naar huis. Het feestje gaat verder in twee geweldige clubs in de stad. In het Bootshaus staan onder andere Will Sparks, Dumme Jungs, Ostblockschlampen, Mightyfools, Haezer en Tai. En in de Essigfabrik geniet je van Oliver Koletzki, Klangkünstler, Niko Schwind en Kellerkind.

Dus ben jij de grootste EDM fans, dan mag je het MTV Mobile Beats Festival niet missen. Tot 30 mei kun je speciale Early-Bird tickes kopen via www.mtvmobilebeats.de.

We zien je 16 augustus in de Kölner Tanzbrunnen!

maandag, 05 mei 2014